Door enorme drukte en hoeveelheid klanten in ons adressenbestand zijn wij helaas genoodzaakt tot  februari 2024 geen nieuwe adressen m.b.t. het schoorsteenvegen aan te nemen Wij hopen op uw begrip.

Houtkachels

In de sfeervolle showroom van `t Zanddorp, met een totaal oppervlakte van 150 m2, staan c.a. 50 houtkachels opgesteld, waarvan er diverse brandend te zien zijn. Bij de aanschaf van en kachel of haard, passend binnen uw interieur, gaat u niet over een nacht ijs.

Wij informeren en adviseren u graag over de diverse modellen en mogelijkheden. Naast een deskundig advies bij aankoop verzorgt `t Zanddorp tevens de gehele installatie, van kachel tot schoorsteen. Tevens leveren wij ovengedroogd haardhout in kisten van 1 kuub. Uw keuze al gemaakt? Binnen- en buitenhaarden, barbecues, accessoires en onderdelen zijn direct te bestellen via onze Webshop.

Onderstaand vindt u een overzicht van ons uitgebreide assortiment houtkachels. Voor gedetailleerde informatie en de diverse modellen, klikt u op het gewenste merk.

Onze merken