Door enorme drukte en hoeveelheid klanten in ons adressenbestand zijn wij helaas genoodzaakt tot  februari 2024 geen nieuwe adressen m.b.t. het schoorsteenvegen aan te nemen Wij hopen op uw begrip.

Over ons

Schoonmaakbedrijf ’t Zanddorp B.V. is een regionaal dienstverlenend bedrijf. We zijn inmiddels al meer dan 40 jaar gevestigd in Middelburg. De dagelijkse leiding is in handen van Edwin en Marsjel Leonhart.

Met bijna een halve eeuw ervaring is ’t Zanddorp hét schoonmaak- en schoorsteenveegbedrijf in Middelburg. Ons werkgebied strekt zich uit over de gehele provincie Zeeland. Met onze schoonmaak- en glasbewassings werkzaamheden zijn wij vooral actief voor o.a. Verenigingen van Eigenaren, woningcoöperaties en voor  zakelijke klanten. Met onze schoorsteenwerkzaamheden en de verkoop van houtkachels richten wij ons juist vooral op particuliere klanten. In onze ruime showroom van +/- 150m2 staan diverse houtkachels, die ook kunnen worden bekeken terwijl ze in werking zijn.

Voor calamiteiten kan een beroep op onze service worden gedaan. De kracht van ons bedrijf blijkt uit de hoge waardering van onze klanten, onder meer voor onze snelle en vakbekwame dienstverlening.