Door enorme drukte en hoeveelheid klanten in ons adressenbestand zijn wij helaas genoodzaakt tot  februari 2024 geen nieuwe adressen m.b.t. het schoorsteenvegen aan te nemen Wij hopen op uw begrip.

Schoorstenen & vegen

 

Marsjel, onze gediplomeerde meester schoorsteenveger, heeft meer dan 25 jaar ervaring. Hij geeft leiding aan ons team van schoorsteenvegers.

Het schoorsteenkanaal zal, afhankelijk van de situatie, langs boven of langs onder worden geveegd. Tijdens het vegen wordt er ook gekeken naar de algemene staat van de schoorsteen en naar de combinatie houtkachel/schoorsteen.

Na elke veegbeurt wordt aan de bewoners een rekening/bewijs overhandigd voor de verzekering. Betaling is contant of per pin en dient direct na de veegbeurt te worden voldaan. ​Indien u zelf het bedrag wilt overmaken kan dat uiteraard. We brengen dan wel € 5,00 administratiekosten in rekening.

. Wij vegen uitsluitend op afspraak. U kunt ons bellen voor het maken van afspraak of u kunt het contactformulier invullen.

 • Wij zijn niet aansprakelijk voor het loslaten van verf cq stukwerk op kachels en muren.
 • Indien het te vegen kanaal uit asbesthoudend materiaal bestaat moeten wij u helaas mededelen dat wij dit, om gezondheidsredenen, niet meer mogen reinigen. Wij zullen dan alleen de voorrijkosten van € 25,00 berekenen. 
 • Om technische redenen zullen wij geen schoorsteenkanalen vegen waarop een pelletkachel is aangesloten. Wij adviseren u om die door de installateur van de pelletkachel te laten vegen.
 • Kanalen van inbouw gashaarden worden niet door ons geveegd, indien bij aankomst blijkt dat u deze toch heeft rekenen wij voorrijkosten à € 25,00 
 • Kachel dient op moment van vegen al geruime tijd uit te zijn. Indien dit niet het geval is berekenen wij voorrijkosten à € 25,00 

Let op: als u niet tijdig doorgeeft dat u verhinderd bent voor een afspraak (binnen 24 uur vóór de afspraak), dan brengen wij € 25,00 annuleringskosten in rekening.

 

 

 

Direct een afspraak maken

  Maak een afspraak

  Door enorme drukte en hoeveelheid klanten in ons adressenbestand zijn wij helaas genoodzaakt tot februari 2024 geen nieuwe adressen m.b.t. het schoorsteenvegen aan te nemen.

  Wij hopen op uw begrip.

  GEWIJZIGDE OPENINGSTIJDEN; VANAF 1 SEPTEMBER OP ZATERDAG VAN 10:00 EN 14:00 GEOPEND