Houtkachels

In de sfeervolle showroom van `t Zanddorp, met een totaal oppervlakte van 150 m2, staan c.a. 50 houtkachels opgesteld, waarvan er diverse brandend te zien zijn. Bij de aanschaf van en kachel of haard, passend binnen uw interieur, gaat u niet over één nacht ijs.

Wij informeren en adviseren u graag over de diverse modellen en mogelijkheden. Naast een deskundig advies bij aankoop verzorgt `t Zanddorp tevens de gehele installatie, van kachel tot schoorsteen. Wij leveren desgewenst ook stookklaar haardhout van essenhout, 25 en 30 cm, in kisten van 1 kuub.
Heeft u uw keuze al gemaakt? Binnen- en buitenhaarden, barbecues, accessoires en onderdelen zijn direct te bestellen via onze webshop.

Op deze pagina vindt u een overzicht van ons uitgebreide assortiment houtkachels. Voor gedetailleerde informatie en de diverse modellen, kunt u op het gewenste merk klikken, op de volgende pagina’s vindt u ook links naar de websites van de fabrikanten. Voor meer informatie of een offerte op maat, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Bekijk ook eens de actuele aanbiedingen!

Bekijk hier het resultaat van het project!