Glasbewassing & Hogedrukreiniging

Glasbewassing voor bedrijven

Door de verscherpte ARBO-voorschriften voor het werken op ladders is het steeds vaker nodig om gebruik te maken van hoogwerkers. Dit is zowel kostbaar als moeilijk te organiseren. Een alternatief is het gebruik van lichtgewicht koppelbare buizen met aan het uiteinde een wasborstel. De wasborstel wordt continue voorzien van Osmosewater, een speciaal behandeld water dat uit een tank in de auto gepompt wordt. Dit water heeft een extra reinigende werking en droogt onzichtbaar op ruiten.  Op deze wijze kunnen gevelpartijen vanaf de begane grond tot op een hoogte van wel 13 meter bewerkt worden!

Onze afdeling Glasbewassing bestaat uit gekwalificeerde medewerkers met een uitgebreide ervaring. In veel gevallen kan er na onderling overleg een plan van aanpak gemaakt worden. Ook voor speciale omstandigheden hebben wij altijd een oplossing.

Hogedrukreiniging voor bedrijven & particulieren

Gevels
Vaak worden deze werkzaamheden uitgevoerd met de zgn. “stoomcleaner”. Gevels uitgevoerd in schoonmetselwerk of gestucte vlakken kunnen ook geïmpregneerd worden met alg aangroei remmende middelen.

Graffiti 
Hierbij wordt eventueel gebruik gemaakt van toevoegmiddelen die het milieu niet belasten, in combinatie met een geavanceerd transportabel hogedruk reinigingssysteem met een extreem hoge werkdruk van maximaal 350 bar.